Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Üdülési csekk pályázat az RV Fővárosi Tagszervezének tagjai részére!

2009.07.21

Kép Tájékoztatjuk a Fővárosi Tagszervezet tagjait, hogy a Rendészeti Védegylet hirdetési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvánnyal (MNÜA). A hirdetési tevékenységünk ellentételezéseként, az MNÜ üdülési csekk beváltására jogosító pénzügyi keretet biztosít, amelyet a Fővárosi Tagszervezet kiegészít és egyben a szerződésben vállalt hirdetési tevékenységünk tartalmi és formai elbírálását követően 30 napon belül lehetőséget teremt arra, hogy az RV a tagjainak nevesített formában üdülési csekket rendelhessen.

Szakszervezetünk elnöksége úgy döntött, hogy pályázat útján, a rendelkezésünkre álló keret terhére, elsődlegesen szociális szempontok figyelembe vételével térítésmentesen biztosít  üdülési csekket az igénylést benyújtó RV tagok részére. Az igényelhető üdülési csekk minimum összege 10.000,- Ft. A beérkező pályázatok függvényében akár 20-30 ezer forint is lehet a pályázati úton elnyert üdülési csekk összege.

A pályázatban csak és kizárólag a Rendészeti Védegylet Fővárosi Tagszervezetének tagjai vehetnek részt!

Amennyiben az RV tag, az adómentesen igényelhető üdülési csekk keretét (71.500,- Ft) már kihasználta, családtag részére is igényelhet. Ebben az esetben a Pályázó RV tag, az Igénylő pedig az RV tag családtagja. A pályázatra a mellékelt jelentkezési lap, és igénylőlap kitöltésével lehet jelentkezni.

A pályázat beérkezési határideje: 2009. július 27. hétfő 12:00 óra!

A határidő után beérkező jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni! Túljelentkezés esetén az RV Fővárosi Tagszervezete Elnöksége dönt szociális szempontok figyelembevételével. Továbbá olyan reklamációt nem áll módunkban elfogadni hogy valaki nem tudott a lehetőségről, ezért kérjük, hogy a szabadságon és tartósan távol lévő kollégákat is értesítsétek, hisz ez munkatársak között a minimum. Kérem, hogy a jelentkezési lapot 1 pld-ban, a nyilatkozatot 2 pld-ban készítsétek el és küldjétek el az RV Fővárosi Tagszervezet Irodájára. (futárral vagy személyesen)

Címünk: Rendészeti Védegylet Fővárosi Tagszervezet, Repülőtéri Rendőr Igazgatóság 1675. Bp. PF: 10. /RRI Konténer oktatási kabinet, bejárat a kerítés melletti parkoló felől/ Vagy a szakszervezeti bizalmikon keresztül, lehetőség szerint zárt borítékban.

További információ: 37-090, vagy 06-30/960-7054 telefonszámokon.

A jelentkezési lap INNEN, a nyilatkozat pedig INNEN tölthető le!

RV Fővárosi Tagszervezet elnöksége