Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Tájékoztató a kompenzációs rendszerhez kapcsolódó határidőkről és intézkedésekről

2009.05.14

Kép

Az állomány körében történt felmérést követően beérkezett igénylések - személyre szóló - feldolgozása, összesítése, a szükséges közbeszerzési eljárások lebonyolítása olyan többlet feladatként jelentkezett, amely jelentősen megnövelte az amúgy is erején felül teljesítő állomány munkaterheit.

Az időigényes és pontos munkavégzést megkövetelő feladat végrehajtása során, a gazdasági szakterület munkatársai nem ritkán a hétvégéjüket is rááldozták, a Rendőrség napján és ünnepnapokon is fáradoztak annak érdekében, hogy az érintett állomány minél hamarabb részesülhessen a kompenzációs rendszer keretében nyújtható munkáltatói juttatásokban. 

A meglévő számos, egyéb feladat ellátása mellett, komoly sikerként könyvelhető el, hogy a megfeszített munkának köszönhetően - jóval az eredetileg kitűzött határidő, 2009. június 30. előtt -, legkésőbb a 2009. május 18-ával kezdődő héten hozzájuthat az állomány az üdülési csekkekhez.

Az ORFK utasításban felsorolt további juttatások közül az ajándékutalványok, művelődési intézményi utalványok kiosztására 2009. szeptember 30-ig kerül sor. A melegétkezési utalványok először a 2009. július havi illetménnyel kerülnek átadásra. Azt követően, az igényelt mértékben, minden hónapban a fizetési jegyzékkel egyidejűleg állnak majd rendelkezésre. A jelen bekezdésben meghatározott határidők a folyamatban lévő közbeszerzési eljárások előzetes várakozásoknak megfelelő eredménye esetén tarthatóak.

Feltétlenül szükséges kiemelni, hogy a havonta adható támogatásokat - pl. lakhatási támogatás, stb. - az ORFK gazdasági ellátó igazgatóságai az állomány részére már 2009. februárjától folyamatosan biztosítják.

A fentiekben meghatározott határidők az első körben igényelt kompenzációs juttatásokra vonatkoznak. A kiegészítő juttatásban részesülő állomány a módosított normában meghatározott határidőkben részesül a kompenzációból.

ORFK

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.