Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Magyar Rendvédelmi Kar

2012.05.11

valasztas_kep_voks.jpgSzervezetünk jogelődje, a Rendészeti Védegylet több alkalommal kezdeményezte a Rendvédelmi Kamara létrehozását, amely tudományos, oktatási, rendészeti szakmai kérdésekben egy megkerülhetetlen véleményező előkészítő testület funkcióját töltötte volna be. Az a szervezet, amelyet most állít fel a kormányzat, inkább szakszervezeti jogosítványokat bitorol.

Mi arra kérünk minden kollégát, éljen a jelölés jogával, hisz minden testület munkája a benne lévő tagok személyétől függ.

Tagjaink kérésére megvizsgáltuk azokat, akik jelöltként indulnak, és azt, hogy kik azok a személyek, akiket a Rendőr Szakszervezetek Védegylete tagjai számára ajánlani tud. Őket mind a jelölésnél, mind a választásnál támogatni fogjuk.

Az ajánlószelvények gyűjtése során három olyan fő is elindult, akit szakszervezetünk szívesen támogat azzal, hogy tagjaink figyelmébe ajánlja őket. Amennyiben úgy dönt bárki, hogy a jelölésnél támogatni szeretné őket, akkor kérjük, hogy az alábbi személyek közül valamelyiküket írja rá az ajánlószelvényre.

  • Dudi Levente r. ftzls. BMRFK MEKSZ MEO járőrvezető
  • Markovics György r. ftzls. BKMRFK MEKSZ MEO csoportvezető
  • Gáspár László r. fhdgy. RRI Szakértői alosztály alosztályvezető

Az ajánlószelvények leadási határideje 2012. május 22. Mindenki egy főre tehet ajánlatot.

RSZV KKI

Kapcsolódó anyagok: