Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kata és Kumite … Országos versenyen bizonyítottak…

2010.03.02
Kép A rendvédelmi szervek mellett többek között a büntetésvégrehajtásban dolgozók is részt vettek a csütörtökön megrendezett IRM Karate bajnokságban, amelyen Fejér megyét Kollár Endre alezredes, Simon Viktória hadnagy és Tóth Béla zászlós képviselte. Kollár alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság humánigazgatási szolgálatvezető helyettese tradícionális kata versenyszámban az előkelő harmadik helyet vívta ki. Egy hellyel maradt le a dobogóról tradicionális küzdelem kategóriában, ott a negyedik helyen végzett. Simon Viktória hadnagyról a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozójáról első pillanatra senki nem mondaná meg mekkorát tud ütni.

Viktória nem csak nevében viseli a győzelem nevet. Full-contact, Low-kick küzdelemben hajszállal csúszott le a döntő mérkőzésről, a 60 kg-os súlycsoportban így a dobogó harmadik fokára állt fel.

Tóth Béla zászlós a hétköznapokban békés baleseti helyszínelő, ezúttal a 85 kg-os súlycsoportban állt szorítóba Full-contact, Low-kick kategóriában. Az előkelő negyedik helyet szerezte meg Fejér megyének.

Helyezéseikkel 14 pontot szereztek Fejér megyének a 2010-es IRM Pontszerző Bajnokságban.

R. Szabó Ágnes FM RFK szóvivő

Kép Kép Kép Kép Kép Kép