Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ellopták a Terrorelhárítási Központ egyes tervrajzait

2010.09.08

Kép A Független Hírügynökség úgy tudja, a Zách utcai épület egyes felújítási munkáival megbízott asztalos autóját az egyik fővárosi bevásárlóközpont mélygarázsában parkolta le, a tervek egy táskában voltak, amit azt autót feltörve vittek el a tolvajok.A Független Hírügynökség információi szerint az asztalos leparkolt a mélygarázsban, majd a terveket tartalmazó aktatáskát berakta a kocsija csomagtartójába és elment. Mikor visszatért, a kocsit feltörve találta, az aktatáska pedig eltűnt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy hétfőn, az egyik fővárosi bevásárlóközpont parkolójából, egy építési vállalkozó kocsijából elloptak egy aktatáskát. Abban iratok, pénz és egy épület felújítási tervei voltak. A rendőrség mindent megtesz a tolvaj kézre kerítésére – zárul a rendőrségnek az üggyel kapcsolatos rövid tájékoztatása.

A Belügyminisztériumban a Független Hírügynökség kérdésére azt közölték, hogy a lopás nem befolyásolja a Terrorelhárítási Központ biztonságos működését.

hirtv.hu