Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Csapaterős 1,2-es szorzók elismerése

2009.05.19

Kép

A volt REBISZ állományának rendőrei, akik maradtak a jogutód készenléti egységnél, biztató ütemben kapták meg a személyügyi parancsaikat a kedvező szolgálati időmódosításokra. Azonban nem mindenki. Azok a kollégák, akik időközben más szolgálati helyre kerültek, vagy a volt Határőrség Bevetési Szolgálatának munkatársai voltak, és jelenleg is rendőrök, az Ő ügyeik részben felejtődtek. Sajnos e „felejtős” kategóriába kerültek az ide besorolható NNI munkatársak is, mondván őrájuk egy kicsit „más” jogértelmezés vonatkozik.

 

A Rendészeti Védegylet a csapaterős 1,2-es szorzók elismerésének teljes rendezését szorgalmazta, s a legutóbbi RÉT ülésen is hangoztatta véleményét e kérdésben (mindenféle hír ellenére, melyet a RÉT ülésről jegyzőkönyvön kívül kreáltak egyesek), az „1,2 –es elfejtett kategóriákban” dolgozók érdekében.

 

A csapaterős 1,2-es szorzók beszámítását érdekképviseletünk folyamatosan figyelemmel kíséri, amennyiben a nyár elejéig a felvetett problémákat nem javítják ki az illetékesek, újra jogi útra visszük a kérdést.

 

Kovács Iván

RV szóvivő

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.