Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2012. évi KRSZ közgyűlés

2012.03.26

A közgyűlés elfogadta a szóbeli kiegészítéssel előterjesztett 2011. évi elnökségi beszámolót, a 2011. évi pénzügyi beszámolót, valamint a 2012. évi pénzügyi tervet. Ezután az alapszabály módosítására került sor. Belekerültek az alapszabályba a szolgálati járadékosok is, valamint új kategóriaként megjelent a pártoló tag fogalma is. A közgyűlés döntése alapján az új tagdíjak a következőképpen alakulnak:

  • Tag: 900,- Ft/hó
  • Pártoló tag: 900,- Ft/hó
  • Nyugdíjas tag: 2 500,- Ft/év
  • Szolgálati járadékos tag: 5 000,- Ft/év

A tagdíjjak továbbra is 100%-ban csökkentik az adóalapot!

Az alapszabály elfogadása után a közgyűlés titkos szavazással új tisztségviselőket választott. Megszüntetésre került a sport ügyvivői tisztség, melynek feladatkörét a szervező titkár veszi át. A frissen megválasztott tisztségviselők:

Új tisztségviselőinknek munkájukhoz ez úton is gratulálok.

Szakszervezetünk teljes mértékben működik tovább, képviseljük tagjainkat a szociális és lakásbizottságokban, valamint az érdekegyeztető fórumokon, felvetve minden olyan kérdést, amely a tagjaink szociális, munka és bérezési, elhelyezési problémáit érinti. Természetesen az eddigi kedvezmények megmaradnak és tovább bővülnek az RSZV kedvezményrendszerének fejlesztésének köszönhetően.

A közgyűlésen megbeszélésre került a tagdíjlevonás kérdése. A csoportos banki beszedési megbízás nyomtatványok elkészültek, várhatóan a jövő héttől kezdődően kerülnek ki tagjainkhoz, tisztségviselőinkhez, valamint elektronikus formában is elérhetővé tesszük honlapunkon, levelezőrendszereinkben és közösségi oldalainkon is.

A 2012-es év minden eddiginél nehezebb évnek ígérkezik, de bízva tisztségviselőink felkészültségében, tagjaink támogatásában ez évben is eredményesen védhetjük tagjaink gazdasági, szociális jogait, valamint élet- és munkakörülményeit.

Mukk Sándor KRSZ kommunikációs titkár